Undgå kø på linjen, få en hurtigere pc

Undgå kø på linjen, få en hurtigere pc

Der er intet mere frustrerende end at skulle arbejde og så se den cirkelformede figur komme op på skærmen. Du ved nu at siden ikke vil indlæses eller at det vil tage flere minutter. Sveden begynder at pible af dig. Du har travlt. Din deadline er indenfor få minutter og du kan ikke aflevere det du skal. Du bliver vred. Genindlæser siden tyve gange i håb om at siden så vil dukke op, men nej. Det er uden held. Hvad gør du ved det langsomme net og en computer, som kører langsommere end bilerne på den tyske auto Bahn? Læs med herunder og få fire gode tips til, hvordan du undgår dette.

1. Anskaf dig et godt bredbånd

Der kan være flere grunde til at alt går langsomt på din computer. Bemærk om det er internettet der gang på gang sætter en stopper for dit arbejde, eller om det generelt er din computer, der har lang betænkningstid. Sikre dig derfor det rette internet med et godt bredbånd, således dette i hvert falde ikke er fejlen. Når du vælger bredbånd, skal du finde et som matcher dit forbrug og til antallet af brugere på dit internet. Er du fast skribent på 180 grader er du afhængig af at skulle uploade artikler hele tiden og derfor har du behov for et godt net, som sikre dig at du altid kan aflevere op til deadline.

2. Placer din router optimalt

Når du har styr på det rette bredbånd, skal du også have styr på mellemleddet, altså routeren. Mange gemmer denne bag skabe eller længst væk fra alt, da den kan ødelægge det flotte stramme look, som du har givet din bolig. Dette sænker dog hastigheden på dit internet, da bølgerne ej kan nå igennem alle lagene. Sæt den derfor frit og højt. Grunden til, at du skal placere den højt, er at routeren sender bølgerne nedad. Det vil altså sige at du mindsker forbindelsen betydeligt ved at placere den på gulvet eller andet lavt. Sæt den derfor på et skab eller andet, således du har de bedste forhold for en god forbindelse.

3. Anskaf et program der optimerer din pc

Er det ikke nettet som er problemet, men hele din computer generelt, så skal du anskaffe dig programmet; Driver Detective, som er designet til at finde de nyeste og bedste drivers til netop din computer. Det er vigtigt at computeren arbejder godt sammen med den harddisk og software som din computer indeholder og derfor er det en god ide, med dette gratis program. Det hjælper din computer til at blive betydeligt hurtigere. Her finder du en god guide til brugen af programmet.

4. Giv din computer et nyt liv

Computere kan ofte blive fyldt med mange unødvendige filer og programmer gennem tiden, hvilken sløver computeren meget. Ligesom det døde ægteskab, så kan computeren også have godt af at sige stop. Genstart derfor din computer tilbage til fabriksindstillinger, hvorved du herefter vil få en computer så god som ny. Husk dog at gem alle brugbare programmer, filer og billeder på en eksternharddisk, da alt ellers vil gå tabt.