Om Driver Detective

Driver Detective er kort sagt et program, der fjerner frustrationen, som ofte opstår, når man skal have opdateret drivers på sin computer.

Driver Detective er designet til hurtigt at finde de nyeste drivers, som passer specifikt til din computer med dets brugervenlige interface og med adgang til en gigantisk database med drivers. Du kan med andre ord spare mange timers arbejde ved at benytte dig af Driver Detective i stedet.

Driver Detectives features

Med Driver Detectives Machine Intelligence findes altid de drivers, der passer absolut bedst sammen med dit computer-system. En computer kan være sat samme på rigtig mange måder, og det er vigtigt at driveren både fungerer perfekt sammen med lige præcis dit software og hardware. Denne teknologi er blevet bygget op fra bunden af folkene bag Driver Detective igennem de sidste ti år, og er førende på området.

Integreret kunde support

Skulle du have problemer med at få det hele til at virke, så kan du let komme i kontakt med dygtige support folk direkte fra programmet af.

Driver backup

Du behøver ikke være bange for at miste dine installerede drivers igen. Driver Detective kan let tage en kopi af dem direkte til en CD, et netværks-drev eller til en USB disk.

Pris og garanti

Driver Detective er helt gratis at downloade og prøve. Ønsker du den fulde version af programmet, så koster det dog ca. 220 kr.

Skulle du ikke være tilfreds med Driver Detective, så har du 30 dages fuld returret!

Minimumskrav

Windows® 10, 8, 7, Vista, XP Pro, XP Home, 2008 and 2008 R2 Server, 2003 Server, 2000 i 32 bit eller 64 bit versioner.
• 300MHz eller bedre processor
• 256 MB RAM
• 22 MB hard disk plads

Understøttede Browsers • Internet Explorer 6.0 eller bedre
• Firefox 1.2 eller bedre
• Opera 8 eller bedre

.NET Framework 2.0 er påkrævet for Driver Detective kan virke. Du behøver ikke tjekke, om du har det installeret, da Driver Detective automatisk installerer det for dig, hvis du ikke allerede har det.